CZK EUR

Svou slávu nikomu nedám

kliknutím zvětšíte
Svou slávu nikomu nedám Poutníkova četba
ks
Kód:561
Výrobce:Poutníkova četba
Cena : 390,- CZK
Dostupnost:skladem
Autor: Pavel Steiger
Vazba: pevná
Rozměr: 150x232
Hmotnost: 728 g
Rok vydání: 2017
Počet stran: 390
ISBN: 978-80-87606-20-9

Ve světě, který je naprosto zaplaven synergickým chápáním spasení jakožto spolupráce mezi Bohem a člověkem, může tato kniha, která vyzdvihuje spasení jako výlučný akt Boží svrchované milosti, působit jako outsider, ba dokonce podivín.

Tato publikace je však současně i zrcadlem, které ukazuje, nakolik se současné evangelikální křesťanství odklonilo od protestantské reformace 16. století. A protože každý, byť i malý posun zpět k monergickému, tedy reformovanému chápání spásy je v současném světě velmi žádoucí, měla by tato kniha být povinnou četbou pro každého křesťana.

Opus magnum Pavla Steigera je zevrubnou biblickou studií o Boží svrchovanosti a lidské zodpovědnosti, která v českém jazyce nemá srovnání. Při jejím čtení bude srdce každého Božího dítěte plesat radostí z poznávání našeho velkého, mocného a milostivého Boha, zjeveného v Jeho Synu, Ježíši Kristu. Jsme vděční Pánu, že dává v české církvi povstávat domácím autorům, kteří odkrývají hlubiny Písma a buduje tak tělo Kristovo, které nemusí spoléhat jen na zahraniční autory v otázce vyučování.

Potřebujete poradit ? Svou slávu nikomu nedám Poutníkova četba

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Související odkazy

Steiger, Pavel

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace