CZK EUR

Kniha knih

kliknutím zvětšíte
Kniha knih Poutníkova četba
ks
Kód:115
Výrobce:Poutníkova četba
Cena : 40,- CZK
Dostupnost:skladem
Vazba: brožura
Rozměr: 150x105
Hmotnost: 36 g
Rok vydání: 2006
Počet stran: 44
ISBN: 978-80-87606-28-5

Otázka o vdechnutí Písem není otázka má. Je to předmět, o kterém se debatuje takřka na celé zemi. Jak máme s Biblí zacházet? Jak se k ní postavit? Je to ta nejlepší anebo ta nejhorší kniha na světě? Je věrohodná, nebo lživá, je to kniha Boží, nebo kniha lidská?

Bible je kniha, která byla popírána, zavržena, ničena, vyhozena a tupena víc, než kterákoli kniha na zemi, o níž jste kdy četli. Každou chvíli povstane někdo a začne knihu knih vyvracet a převracet; výsledektakového počínání je stejný, jako kdybychom převraceli těžkou žulovou kostku. Jedna strana je stejná jako druhá; můžete ji převrátit na kterou stranu chcete, ona bude stále stát rovně a pevně; vždyť je to kostka. Každou chvíli se někdo pokouší vyhodit Bibli; když ale Bible padá dolů, padá vždy na své nohy jako kočka, a pak běží a šíří se po celém světě ještě rychleji. Dodnes tu knihu nepřátelé Boží trhají a rvou, pálí a zašlapávají do prachu. Jaký to má výsledek? Za každou jednu zničenou je vytištěno tisíc nových Biblí.

Potřebujete poradit ? Kniha knih Poutníkova četba

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace